Monday meeting at Bonsai Workshop in Esbjerg on 31-07-2017

Der var rigtig stor opbakning denne aften hvor der blev knoklet og arbejdet en masse med vores Bonsai træer, det lige fra at klippe tråd af til at plante Satsuki Azalea om denne aften, vores Bonsai blev klippet, beskåret og trimmet, der blev drøftet vedligeholdelse af de forskellige bonsai træer medlemmerne havde med denne aften, hvad skal man til efteråret og hvad er bedst

There were a lot of support this evening when work was done a lot with our bonsai trees, it just from cutting the wire to plant Satsuki Azalea on this evening, our Bonsai was clipped, pruned and trimmed discussed maintenance of the various The bonsai trees the members had with this evening, what are you going to do in fall and what’s best for your bonsai.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.